Intretinerea si service-ul incalzitoarelor instant pe gaz Ariston

Intretinerea incalzitoarelor instant pe gaz Ariston

 

 

Incalzitoarele instant pe gaz Ariston sunt aparate care au o durata de viata destul de lunga, insa pentru acest lucru este nevoie si de o intretinere corespunzatoare.

 

Sfaturi pentru intretinerea incalzitoarelor instant pe gaz:

 

*Decalcifierea perdiodica a apei. Aceasta operatiune trebuie realizata cu precadere in zonele cu apa dura, in zonele in care nu exista sisteme de dedurizare a apei, cand debitul de apa este scazut sau cand temperatura apei este scazuta.

 

*Ferirea de inghet. Aparatele nu trebuie sa fie instalate in incaperile in care exista pericol de inghet. Daca acest lucru nu poate fi evitat, atunci incercati sa evitati inghetul.

 

*Evitati socurile mecanice. Desi, aparatele acestea au o rezistenta deosebita, ele se pot deteriora, degrada sau isi pot pierde din capacitati atunci cand sunt supuse la socuri mecanice. Asadar, evitati lovirea aparatelor, mai ales lovirea cu alte aparate si dispozitive sau materiale.

 

*Curatati aparatele in mod frecvent. La fel ca si oricare alte aparate si acestea se pot murdari. Functionarea in mod constant, dar si factorii externi (precum praful) duc la murdarirea lor. Curatarea si ingrijirea frecventa elimina riscul defectiunilor si degradarilor, pe de o parte, iar pe de alta parte elimina riscul inmultirii bacteriilor. Aparatele curate dau mai mult confort si mai multa siguranta. Curatarea trebuie facuta cu ajutorul unor bureti, carpe sau prosoape moi inmuiati in apa. Cantitatea de apa trebuie sa fie mica. Se poate folosi detergent sau solutie de sapun in cantitati reduse. Nu faceti, niciodata, abuz de apa.

 

Service-ul incalzitoarelor instant pe gaz Ariston

 

Incalzitoarele instant pe gaz Ariston au o garantie de doi ani. Ele pot intampina probleme de functionare in timpul garantiei sau inafara acestei perioade datorita mai multor factori. Indiferent care ar fi cauzele si indiferent daca aparatele mai sunt sau nu in garantie, pe timp de defectiune este necesara anuntarea unei echipe de specialisti autorizate. Aceasta este singura care poate realiza reparatii sau sa inlocuiasca piese. Inainte de a chema o echipa de service de incalzitoare instant pe gaz recititi manualul de utilizare pentru a vedea daca puteti remedia singuri situatia.

Echipa de service trebuie sa fie specializata in incalzitoare instant pe gaz Ariston. De asemenea, daca reparatiile necesita achizitionarea unor piese de schimb, atunci cumparati numai piese originale Ariston.

 

Atat in intretinerea aparatelor, cat si in timpul reparatiilor ori service-ului trebuie sa tineti cont de cateva masuri de siguranta. In felul acesta, siguranta dumneavoastra sau a locuintei nu va fi afectata.

Masuri de siguranta:

 

*Nu fumati in timpul reparatiilor.

*Nu folositi flacara deschisa.

*Nu folositi telefonul.

*Nu aprindeti si nu stingeti lumina si nici un alt dispozitiv electric

*Aerisiti incaperea.

*Inchideti alimentarea cu gaz© www.incalzitoare-instant.ro 2018 | ANPC


Incalzitoare instant pe gaz, incalzitoare instant pe GPL - gasiti aici preturi, promotii si informatii