Instalarea unor incalzitoare instant pe gaz Vaillant

Vaillant este un grup de companii din Germania si unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de incalzire din lume. Vanzarile grupului Vaillant se intind in 80 de tari. In Romania, grupul Vaillant este prezent cu trei branduri si anume: Vaillant (brand german), Saunier Duvan (grup francez) si Protherm (grup ceho-slovac).

 

Incalzitoarele instant pe gaz Vailland sunt solutia optima pentru persoanele care isi doresc sa traiasca intr-un mediu confortabil fara sa isi reduca in mod considerabil bugetul.

Rolul unor incalzitoare instant pe gaz Vaillant este acela de a alimenta cu apa calda un consumator. Este posibil ca incalzitoarele pe gaz de acest fel sa alimenteze cu apa calda mai multi consumatori, ca de exemplu chiuvete, dusuri si cazi de baie.

 

Modalitatea de instalare a unor incalzitoare instant pe gaz Vaillant nu este foarte complicata, insa pentru a impiedica accidentele si pericolele trebuie realizata de catre echipe de specialisti autorizate. Aceste echipe isi preiau raspunderea pentru instalare si pentru buna functionarea a incalzitoarelor instant pe gaz. Echipele sunt compuse din instalatori specialisti cu experienta in instalarea de astfel de echipamente si aparate.

 

Incalzitoarele instant pe gaz Vaillant se instaleaza pe perete, de obicei in apropierea consumatorilor (chiuvete, vazi de baie sau cabine de dus) si a cosului pentru gaze arse. In timp ce unele persoane aleg sa instaleze incalzitoarele in baie sau bucatarie, altii prefera sa le instaleze in beciuri sau debarale. Pentru a feri incalzitoarele de viitoare degradari, defectiuni sau nefunctionalitati evitati instalarea acestora langa locuri predispuse la inghet. De asemenea, in timpul instalarii si post instalarii evitati sa depozitati incalzitoarele instant pe gaz langa surse usor inflamabile (vopsea, benzina etc) sau langa substante explozibile.

 

Deoarece sunt dotate cu un senzor de gaze arse, incalzitoarele instant pe gaz Vaillant pot fi instalate si folosite in conditii de maxima siguranta. Incalzitoarele instant pe gaz sunt aparate cu turaj natural si cu aprindere prizoelectrica. Aparatele consuma atat gaz cat are nevoie pentru functionarea la momentul respectiv.

 

In timpul instalarii sunt indicate anumite masuri de precautie:

 

*Sunt interzise modificarile la aparate sau in zona adiacenta aparatelor, la conductele de admisie pentru gaz, apa, aerul de alimentare sau la cablurile de curent.

*Nu instalati incalzitoarele in spatiile in care instalatiile de incalzire cu aer sau de ventilatie aspira aerul cu ajutorul ventilatoarelor.

*Nu distrugeti sau rupeti sigiliile de la piesele componente cu lac de asigurare.

*In timpul instalarii nu utilizati diluanti, detergenti cu un continut de clor, vopsele, spary-uri, adezivi etc.

*In timpul instalarii nu utilizati nicio flacara deschisa.

*Ambalajele incalzitoarelor se vor incredinta echipei de specialisti care a efectuat instalarea.

*Este interzis fumatul in timpul instalarii.

*Instalarea se realizeaza numai in spatii cu aerisire suficienta.

*Locul de instalare trebuie sa fie in concordanta cu traseul conductelor.

*Nu instalati incalzitoarele deasupra unor instrumente sau aparate a caror functionare pot dauna.

*Verificati daca exista neetanseitati, iar daca exista remediati problema.

© www.incalzitoare-instant.ro 2018 | ANPC


Incalzitoare instant pe gaz, incalzitoare instant pe GPL - gasiti aici preturi, promotii si informatii